in ,

Kluivert: ‘Verratti zal PSG niet verlaten’

Patrick Kluivert

Patrick Kluivert laat in een interview met La Sexta weten dat Marco Verratti Paris Saint-Germain niet zal verlaten. Kluivert was het afgelopen seizoen sportief directeur bij de Franse club en was voorheen speler van Barcelona.

Barcelona is tevens de club die Verratti graag wil aantrekken, maar volgens Patrick Kluivert gaat dat niet gebeuren: “Ik ken de president van PSG erg goed en ik weet dat Verratti naar Barcelona wil, maar de president zal dat niet toelaten. Een speler kan graag weg willen, maar het is en blijft de keuze van de club in de voetballerij.”

Kluivert vindt tevens dat Barcelona te weinig wil betalen voor de diensten van de Italiaanse middenvelder. Barcelona wil namelijk 80 miljoen euro betalen, maar volgens de Nederlander is Verratti meer dan 100 miljoen euro waard.

Kluivert was afgelopen seizoen sportief directeur bij Paris Saint-Germain, maar is door de directie vervangen door de Portugees Antero Henrique en hierdoor heeft Kluivert de Franse club verlaten. Op 30 juni kan hij voor een wedstrijd weer worden bewonderd in het ‘blaugrana’-shirt, hij speelt dan met Barcelona Legends tegen oud-spelers van Manchester United.

Gomes

‘Barcelona weigert Engels bod op Gomes’

Video: De mooiste La Masia doelpunten van afgelopen week