BarçaSource
Meer dan alleen nieuws over FC Barcelona

Iniesta: ”Snap dat Malaga er niet blij mee is”

Andrés Iniesta verontschuldigde zich zaterdagavond voor de opmerkelijke 1-0 van FC Barcelona. De Catalanen wisten met 2-0 te winnen van Malaga, maar vooral de 1-0 was controversieel.

FC Barcelona kwam zaterdagavond tegen de nummer laatst van de Liga, Malaga, al vroeg op een 1-0 voorsprong. Na een voorzet van Lucas Digne kon Deulofeu de bal eenvoudig in het doel werken. Echter was de bal bij de voorzet van Digne al over de achterlijn. Daardoor stopten enkele spelers van Malaga al met het spel. Toch keurde de arbiter het doelpunt goed tot frustratie van enkele Malaga-spelers. ”Het lijkt er op dat de bal over de achterlijn was”, zei aanvoerder Iniesta na afloop van het duel. ”Maar ik heb het niet gezien. Zo’n beslissing neem je in een fractie van een seconde. De arbiter nam de beslissing dat de bal niet uit was. Voor ons pakte dat goed uit, maar ik snap dat Malaga er niet blij mee is.”

Barcelona had in het eigen Camp Nou geen kind aan Malaga. Toch zag Iniesta dat na afloop anders. ”Uiteindelijk was het een lastig duel”, zei Iniesta tot slot. ”Malaga maakt het ons altijd lastig. Daarom is deze overwinning erg belangrijk.”

FC Barcelona Voetbal Kleding Officiële FC Barcelona kleding vind je op Voetbalshop.nl!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.