in

Iniesta: ”Ik neem volgende week een beslissing over mijn toekomst”

De Copa del Rey-overwinning tegen Sevilla (5-0) wordt in Spanje gezien als de finale van Andrés Iniesta. De middenvelder was met zijn spel en een doelpunt zeer belangrijk voor de Catalaanse ploeg.  Maar het was vooral Iniesta’s finale vanwege het mogelijke vertrek bij FC Barcelona. 

De middenvelder was na de publiekswissel zichtbaar geëmotioneerd, want  het kan wel eens het laatste kunstje bij FC Barcelona van Iniesta zijn.  Iniesta zou na de bekerfinale aangeven waar zijn toekomst volgend seizoen ligt, maar dat wilde hij kort na de overwinning nog niet melden. ”Het was een dag met veel gevoelens.  Het zijn  vele jaren geweest en ik ben blij dat ik mijn bijdrage heb kunnen leveren aan deze titel”, zei Iniesta na afloop.  ”Volgende week zal ik publiekelijk mijn beslissing over mijn toekomst bekend maken. ”

https://twitter.com/FCBarcelona/status/987828158010310657

Andrés Iniesta kreeg vlak voor tijd een publiekswissel in het Wanda Metropolitano, waarbij zelfs de fans van Sevilla applaudisseren.  ”De liefde en respect die ik van de mensen krijg koester ik diep van binnen.  Dat zijn onbetaalbare momenten”, aldus een zeer trotse Iniesta, die nog wel één wens heeft voor het slot van de competitie.  ”Zoals ik eerder al zei, ik wil de landstitel aan deze rij toevoegen.”

Valverde: ”We speelden zonder na te denken over de Champions League”

Barça-spelers vieren bekerwinst met vrouw en kinderen