in

Iniesta blikt terug op afscheid Barcelona: ”Dat zal ik nooit vergeten”

Andrés Iniesta heeft een interview gegeven aan European Sports Media (ESM) waarin hij zijn eerste maanden in het Japanse voetbal doornam en de balans opmaakt na zijn vertrek uit FC Barcelona. De middenvelder van Vissel Kobe heeft zich na zijn leven in Barcelona perfect aangepast aan zijn nieuwe team en heeft al 6 wedstrijden gespeeld, waarin hij twee keer wist te scoren. 

”Vanaf de eerste dag voel ik me zeer op mijn gemak in Japan. Ik heb mensen gevonden die heel graag willen helpen: mijn ploeggenoten, de mensen die bij de club werken enzovoort”, zei Andrés tijdens het interview. De voormalig aanvoerder van de Catalanen maakte in de zomer de overstap naar Vissel Kobe, waar hij midden in het seizoen

Iniesta sprak ook over de verandering na het verlaten van Barcelona. ”De stap die ik heb genomen is de juiste, en ook op persoonlijk gebied is het allemaal heel positief. Ik ben hier meer thuis en heb meer contact met familie en vrienden. Maar ik heb iedere dag contact met de ploeg.”

De voormalig aanvoerder van FC Barcelona keek tijdens het interview terug op zijn afscheid bij Barcelona. “Er zijn dagen dat ik aan momenten van die dag denk”, aldus de middenvelder van Vissel. “Dat was een magische ervaring die ik nooit zal vergeten. De tijd was ongelooflijk en tot op de dag van vandaag herinner ik me het nog steeds.”

 

FC Barcelona verhuurt Paco Alcácer aan Borussia Dortmund

Iniesta begroet U14-team in stadion Vissel Kobe