in ,

‘Halilovic keert wellicht terug naar Spanje’

Alen Halilovic werd afgelopen zomer verkocht door Barcelona aan Hamburger SV, maar de Kroaat speelt weinig bij de Duitse club. Barcelona heeft een optie tot terugkoop van tien miljoen euro, maar de Catalanen zijn dat niet van plan te gaan betalen. Halilovic wil daarentegen wel graag weg uit Duitsland en heeft twee opties in Spanje.

Deze opties zijn Valencia en Sporting Gijon. Beide clubs willen de spelmaker huren. Valencia had ook al interesse in hem in de zomer, maar toen koos Halilovic voor het Duitse avontuur. HSV maakte vijf miljoen euro over aan Barcelona, wat Valencia toen ook voor hem over had. Valencia kon daarentegen niet voldoen aan de salariseisen van de Kroaat en Hamburger SV kon dat wel.

Barcelona is teleurgesteld in Halilovic. De Catalaanse club had meer van het Kroatische talent verwacht bij HSV. Zij hadden verwacht dat hij zo zou doorgaan als bij zijn verhuurperiode bij Sporting Gijon. Barcelona blijft wel hopen dat de Kroaat een club gaat vinden waar hij gaat slagen. Dit zouden Valencia of Sporting Gijon in de komende maanden kunnen worden.

Messi kleurt met nieuwe tatoeage been volledig in

Nog meer pech voor Barcelona: Verdediger weken uitgeschakeld