in , ,

‘Grau maakt zich niet geliefd bij selectie Barcelona’

Algemeen directeur Oscar Grau heeft zich niet geliefd gemaakt bij de spelers van FC Barcelona en voornamelijk bij Lionel Messi en Gerard Pique. Grau heeft namelijk gezegd dat Barca het contract van Messi wel wil verlengen, maar dat dit wel met gezond verstand moet worden gedaan. 

Grau doelde met zijn opmerking over het salaris dat Messi wil verdienen, dat te hoog is volgens de directeur. Messi zou volgens de Spaanse media zijn beklag hebben gedaan bij zijn teamgenoten in de kleedkamer. Het was namelijk niet de eerste keer dat Messi bekritiseerd werd. Javier Faus zei in 2013 namelijk dat Messi niet elk half jaar een nieuw contract hoefde, waar ‘Leo’ op reageerde met “Faus weet niets van voetbal”. Bij de volgende verkiezingen was Faus nergens te bekennen in het team van Bartomeu.

Oscar Grau heeft ook Gerard Pique boos gemaakt door kritiek op de verdediger te leveren. Grau zei namelijk dat Pique niet meer moet praten over de scheidsrechter in de media. De club wil niet dat een speler dat doet. Grau geeft wel toe dat hij ook niet altijd blij is met een beslissing, maar dat de spelers het op het veld moeten laten zien en er zo voor moeten zorgen dat ze winnen. Deze opmerkingen zijn niet goed ontvangen in de spelersgroep en met name bij Gerard Pique.

 

Samenvatting | FC Barcelona – Athletic Bilbao (3-1)

Barcelona ontslaat manager na uitspraken over Lionel Messi