in ,

Globo: Coritiba bereikt akkoord met Barcelona over 17-jarige parel

Yan Couto FC Barcelona

FC Barcelona lijkt in de komende dagen opnieuw een grote belofte voor de toekomst aan te trekken. Dat deden de Catalanen afgelopen zomer al met Pedri en nu lijkt Barça wederom toe te slaan. Volgens Globo heeft de club een akkoord bereikt met Coritiba over de transfer van Yan Couto.

De 17-jarige Couto maakte bij het WK onder 17 enorm veel indruk bij Brazilië en dat viel FC Barcelona ook op. In de afgelopen weken kwamen de eerste geruchten al naar voren is er een akkoord bereikt voor 5 miljoen euro en wordt de deal in de komende dagen afgerond. Wel zal Couto pas in de zomer de overstap naar Barcelona maken.

Couto, die tijdens de finale van het WK onder 17 een belangrijk aandeel had in de overwinning van de Brazilianen, wordt in eigen land gezien als de nieuwe Dani Alves. Met zijn techniek en snelheid heeft hij veel weg van de voormalig speler van Barcelona. De 17-jarige vleugelverdediger, die naar verwachting in eerste instantie voor Barcelona B gaat spelen, maakte nog niet zijn debuut voor Coritiba.

Setién roept toptalent Collado op voor duel met Valencia

Pereira Barcelona B

Barcelona sluit ruildeal met Juventus voor twee talenten