in

LoveLove WINWIN CryCry

‘Barcelona heeft plan voor ‘parel’ Pedri klaarliggen’

Pedri FC FC Barcelona

FC Barcelona wist afgelopen zomer op de laatste dag van de transfermarkt Pedro González López, beter bekend als Pedri, aan te trekken. De 17-jarige Pedri maakt in de zomer de overstap van Las Palmas naar Barcelona en voor zijn komt hebben de Catalanen inmiddels een plan uitgestippeld om de overstap zo soepel mogelijk te laten verlopen.

FC Barcelona betaalde in de zomer, op de laatste dag van de transfermarkt, 5 miljoen euro voor de toen nog 16-jarige Pedri. Een enorme gok zou je denken, maar de inmiddels 17-jarige Pedri is één van de allergrootste talenten op de Spaanse velden. De middenvelder inmiddels een vast waarde bij Las Palmas in de Segunda Division en staat wekelijks in het Segunda Division team van de week

Plan FC Barcelona

Om het talent zo goed mogelijk te begeleiden met zijn transfer naar Barcelona is de club inmiddels begonnen met het monitoren van zijn fysieke gesteldheid. Pedri zit namelijk nog in de groei en Barcelona wil de problemen die Fati kent met zijn knie zien te voorkomen bij de middenvelder. Net als Riqui Puig moeten beide talenten fysiek een stuk sterker worden willen zij slagen bij Barcelona.

Als Pedri de komende maanden zijn vorm weet vast te houden, dan zal hij komend seizoen in de voorbereiding aansluiten bij de selectie van Barcelona. Na de voorbereiding zal de club een keuze maken of Pedri bij het elftal blijft of verhuurd wordt aan een club in de Segunda Division of hoger. Verschillende clubs staan inmiddels in de rij om het talent te huren van Barcelona.

Dani Olmo FC Barcelona

Olmo: ”Blij met het bod van FC Barcelona”

Ansu Fati FC barcelona

Barcelona heeft Fati terug in Derbi Barceloní