in

Gemotiveerde Alcacer: ”Het is een droom die uitkomt”

Paco Alcacer liep donderdag met een grote glimlach op zijn gezicht. De 23-jarige Spanjaard werd namelijk gepresenteerd in het grote Camp Nou. Tijdens zijn eerste persconferentie zei Alcacer dat hij dit weekend graag in actie zou willen komen. 

”Ik ben nu speler van de beste club ter wereld”, met die woorden opende Alcacer zijn eerste persconferentie. ”Ik wil iedereen bedanken voor het feit dat ik hier nu ben, dit is een droom die uitkomt.”

Door de blessure van Messi, kan Alcacer misschien zaterdag zijn debuut al gaan maken tegen Alaves. Paco is er in ieder geval al klaar voor: ”Als Luis Enrique mij besluit op te stellen zaterdag, zal ik er klaar voor zijn. Mijn kwaliteiten zijn duidelijk: Ik ben een speler die met mijn eerste aanraking met de bal kan scoren.”

”Ik zal veel leren van MSN, op sportief gebied, maar ook op persoonlijk gebied. Ik bewonder Suarez omdat hij enorm effectief is en hij gaat continu het duel aan met verdedigers”, aldus de Spaanse spits.

Messi en Co. schieten penalty’s tegen Paralympisch voetbalteam

Debuut Cillessen bij Barcelona aanstaande na blessure Ter Stegen