in , ,

Geïrriteerde Suarez: ”Goed als verantwoordelijke direct contact zoekt”

Suarez

Waar ligt de toekomst van Luis Suarez? Als we de geruchten mogen geloven wil FC Barcelona hem het liefst verkopen. Maar de spits heeft nog niets gehoord van de clubleiding en daar is hij niet blij mee.

”De media praten over een paar namen die de voorzitter dinsdag in zijn interview wél en niet opnoemde, over mogelijke veranderingen binnen de selectie, maar niemand heeft mij verteld dat de club van mij af wil”, aldus een geïrriteerde Suarez in gesprek met El Pais. ”Als dat daadwerkelijk de wens van Barcelona is, zou het goed zijn dat de verantwoordelijke hiervoor contact met mij zoekt. Direct contact. Dat is beter is dan lekken dat de club wil dat ik één van de spelers ben die weg moet gaan. Dat valt nog te bezien.”

Suarez is al sinds 2014 speler van FC Barcelona. De spits heeft dan ook een goed gevoel bij de club. ”Ik wil ook het beste voor Barcelona en ik heb de intentie om te blijven. Maar als de club beslist dat mijn positie niet langer onbetwistbaar is, dan heb ik er geen moeite mee om met deze personen in gesprek te gaan. Ik heb nog niet met Ronald Koeman gesproken.”

Zelfs een rol als stand-in is geen groot probleem voor de Uruguayaan. ”Ik voel sinds dag één dat de mensen mij steunen en dat geeft mij veel kracht. Ik zou genoegen nemen met een rol als stand-in, dat heb ik al heel mijn loopbaan geaccepteerd. Concurrentie is altijd goed en als de trainer van mening is dat ik op de bank moet beginnen, dan heb ik er geen probleem mee om op die manier het team te helpen. Ik kan nog veel voor deze club betekenen”, besluit Suarez.

What do you think?

-1 points
Upvote Downvote

Written by RobinSmit

Onze webredacteur Robin houdt u op de hoogte van het laatste nieuws over FC Barcelona.

Koeman en Schreuder bij FC Barcelona

Eerste dag Koeman met assistenten Schreuder en Larsson

Aanwinst FC Barcelona test positief op coronavirus