in ,

Gefrustreerde Neymar kritisch op journalist: ”Dat is privé”

Neymar Jr. was de journalist die hem verweet niet betrokken te zijn bij de Olympische ploeg dinsdag tijdens een persconferentie meer dan zat. De journalist vond dat Neymar te vaak te vinden is in een nachtclub.

“Ik denk dat jij je meer moet richten op de dingen die ik op het veld doe”, reageerde Neymar gefrustreerd. “Dingen die ik buiten het veld doe zijn privé. Ik heb ook familie en vrienden, dus waarom zou ik niet naar een club mogen?

De journalist wist niet wat hij met het antwoord aanmoest en zat, ten onvrede van Neymar, ongeïnteresseerd op de stoel. “Ik heb het tegen jou, kun je me aankijken als ik tegen je praat? Dank je wel. Als je me iets vraagt doe dat dan op een vriendelijke manier. Je hoeft niet boos te worden”, ging de Braziliaan verder. “Maar ik vind je vraag niet gepast. Het spijt me, maar dat is mijn mening. Ik zal verder gewoon vriendelijk tegen je blijven. Maar stel je eens voor: je bent 24 jaar en je verdient hetzelfde als ik. Zou je dan niet hetzelfde doen? Die vraag wil je meegeven.”

 

Barcelona drie jaar langer door met ‘El Jefecito’

Roy Keane bezoekt FC Barcelona training op St. George’s Park