in ,

‘Geen Maradona, wel Shakira op bruiloft Messi’

30 juni zal een onvergetelijke dag worden voor Lionel Messi. De Argentijn stapt dan met zijn verloofde Antonela Roccuzzo in het huwelijksbootje in zijn geboorteplaats Rosario. La Nacion weet dat het een intieme bruiloft zal worden met ongeveer 250 gasten. 

Onder deze gasten zal Diego Maradona niet zijn, hij is namelijk niet uitgenodigd door Messi. Het Argentijnse medium spreekt niet van een slechte relatie tussen Maradona en Messi, maar in de laatste jaren is er een stuk minder contact. Maradona was de voormalig trainer van Messi bij de nationale ploeg, maar ook zijn voormalig trainer van FC Barcelona is niet uitgenodigd. Luis Enrique staat namelijk ook niet op de gastenlijst, net zoals zijn staf. Messi heeft weinig mensen van Barcelona uitgenodigd. Hij zal waarschijnlijk later nog een feest geven in Barcelona voor deze mensen.

Wie wel zijn uitgenodigd van Barcelona zijn Neymar, Pique, zijn vrouw Shakira en Luis Suarez met zijn vrouw Sofia. Sofia en Antonela hebben in Barcelona samen een winkel en zijn ook goede vriendinnen. Een andere grote vriend van Messi, Cesc Fabregas, is ook uitgenodigd samen met zijn partner Daniella. De twee gezinnen waren enkele weken nog samen met de familie Suarez op vakantie.

De bruiloft vindt plaats in het City Centre Hotel en Casino in Rosario. Het hotel ligt in een risicovol gebied met enkele gewelddadige kartels. Messi heeft daarom een Israëlisch beveiligingsdienst ingehuurd om het evenement voorspoedig te laten voorlopen. Op een plein naast het hotel zal een livestream van het evenement zijn op een groot scherm, hier nemen ook 150 journalisten en verslaggevers de bruiloft waar.

Hernandez Hernandez

Arbiter ondanks enorme blunder verkozen tot beste van de Liga

‘Bellerín krijgt 10 dagen om Arsenal te overtuigen’