in

Foto’s uitshirt en alternatief shirt Barcelona lekken uit

barcelona-19-20-away-kit

Enkele dagen nadat FC Barcelona het nieuwe thuistenue voor het seizoen 2019/20 gepresenteerd heeft, lijkt het ook bekend in welke tenues FC Barcelona in de Champions League en uitwedstrijden gaat spelen. Footyheadlines, dat zich met name op richt op het onthullen van tenues, heeft de eerste foto’s van de mogelijk nieuwe tenues.

Het derde Nike tenue van FC Barcelona voor het seizoen 2019/20 is geïnspireerd op de jaren 90 en heeft een retro-look met onder meer het iconische logo van Nike uit de jaren 90. Het mintgroene tenue zal door FC Barcelona met name in de Champions League gebruikt gaan worden. Waarschijnlijk zullen de fans van FC Barcelona tot september moeten wachten op het alternatieve shirt.

Uittenue 2019/20

Niet alleen het alternatieve tenue lekte deze week uit. Ook het uitshirt voor komend seizoen lijkt bekend. De Catalanen hebben zich met het gele uitshirt laten inspireren door het shirt uit 1970, waarin Johan Cruijff nog speelde.

Het Barcelona uitshirt voor het seizoen 2019/20 is geel (‘varsity maize’) met een blauwe en rode sjerp aan de voorkant, geïnspireerd op de iconische shirts uit 1970. Net als bij het originele retro-ontwerp, gaat de sjerp op het nieuwe uitshirt van linksboven naar linksonder, met een kleine opening voor sponsor Rakuten. Het nieuwe uitshirt wordt in juli verwacht.

D'Angelo Russell FC Barcelona

Basketballer D’Angelo Russell brengt bezoek aan Camp Nou

Best-goals-training-fcbarcelona

Video | De mooiste trainingsdoelpunten van FC Barcelona