in ,

Fluminense verlengt met Marlon na geweldige start bij Barcelona

Marlon Santos is één van spelers die een positieve indruk achterlaat tijdens de voorbereiding van FC Barcelona. De Braziliaanse verdediger werd afgelopen maand van Fluminense gehuurd voor twee seizoenen met een optie tot koop. Toch heeft Marlon bij zijn club Fluminense het contract verlengd.

Een berichtgeving van de Braziliaanse voetbalbond bevestigd donderdag dat Fluminense een akkoord heeft bereikt met Marlon over een nieuwe contract. De verdediger, die vergeleken wordt met Thiago Silva, had bij zijn club nog een contract tot 2019, maar dat heeft hij met één seizoen verlengd.

Het verlengen van het contract heeft voor Barcelona geen invloed. De Catalanen kunnen Marlon tijdens zijn huurperiode voor vijf miljoen euro overnemen van de Braziliaanse club.

Marlon maakte in de eerste weken bij FC Barcelona enorme indruk op de technische staf. Tegen Leicester City begon de sterke verdediger in de basis en speelde hij een uitstekende eerste helft. Voor Luis Enrique is dat een reden om Marlon de komende weken bij de selectie te houden.

Neymar en Rafinha beginnen Spelen met gelijkspel tegen Zuid-Afrika

Luis Enrique met 23 spelers richting Engeland