in

Firpo keert na drie wedstrijden terug in wedstrijdselectie Barcelona

Junior Firpo tijdens de persconferentie in Miami
Bron: FCBarcelona.com

Junior Firpo keert na drie wedstrijden terug in de wedstrijdselectie van FC Barcelona. De Catalanen nemen het zaterdagavond op tegen Celta de Vigo en hopen met een overwinning de matige reeks van de afgelopen weken weg te kunnen spoelen.

Het is erop of eronder voor Ernesto Valverde tegen Celta de Vigo. De coach van FC Barcelona werd afgelopen week bekritiseerd na de nederlaag bij Levante en het matige optreden tegen Slavia Praag in de Champions League. Barcelona kan met een overwinning het slechte gevoel van de afgelopen weken achter zich laten.

Tegen Celta, waar Òscar García sinds deze week de leiding heeft over het elftal, heeft Ernesto Valverde er weer eens voor gekozen om Junior Firpo aan de selectie toe te voegen. De vleugelverdediger zat de afgelopen drie weken op de tribune, maar nu Jordi Alba geblesseerd is gaat Valverde Firpo weer een kans geven.

Luis Suarez

FC Barcelona kan tegen Celta de Vigo ook weer beschikken over Luis Suarez. De aanvaller viel tegen Levante uit met een voetblessure en was daarom niet inzetbaar tegen Slavia Praag. Deze week trainde de Uruguayaan weer mee met de selectie en kreeg hij vrijdagavond groen licht van de medische staf. Carles Perez, Todibo en Carles Aleñá zijn door Valverde buiten de selectie gelaten.

Sergio Busquets tegen Slavia Praag

Slavia Praag doet zichzelf wederom tekort tegen zwak Barcelona

Femení treft Atletico Madrid in kwartfinale Champions League