in ,

‘FC Barcelona voor zeven Ajacieden in de ArenA’

FC Barcelona was donderdag opnieuw in Amsterdam om zeven spelers van Ajax te bekijken. De Catalanen zagen Ajax met 2-0 winnen van FC Kopenhagen en keken onder meer naar Dolberg en Sanchez, zo weet Mundo Deportivo vrijdag te melden. 

Het is al enige tijd bekend dat FC Barcelona de verrichtingen van Davinson Sánchez in de gaten houdt. De Catalanen waren afgelopen jaar namelijk dichtbij om Sánchez voor het B-team aan te trekken. Barcelona twijfelde echter wel, waardoor de Colombiaan koos voor een avontuur in de Amsterdam. De verdediger maakt dit seizoen een uitstekende indruk bij Ajax en dat zagen de scouts van Barcelona donderdag ook.

Naast Sánchez bekeek Barcelona ook Kasper Dolberg. Ook de Deen staat al enige tijd op het lijstje van de Catalanen. Maar concreet is Barcelona nog niet voor hem geweest. Naast de twee uitblinkers bekeek Barcelona ook Justin Kluivert, Joël Veltman, Donny van de Beek en Jaïro Riedewald. Naast deze namen houdt Barcelona ook Davy Klaassen in de gaten. De aanvoerder kwam tegen Kopenhagen echter niet in actie.

Voorzitter Chapecoense: ”Barcelona enige club die ons financieel hielp”

Neymar keert terug in wedstrijdselectie FC Barcelona