in , ,

FC Barcelona laat ‘Cucu’ ervaring opdoen in LaLiga

Voor FC Barcelona verliep de laatste dag van de transfermarkt rustig. De Catalanen zagen Rafinha blijven en ook trok de club zelf geen spelers meer aan. Toch liet FC Barcelona vrijdag nog een speler vertrekken. Marc Cucurella mag komend seizoen namelijk ervaring opdoen in de Liga.

De club kwam vrijdag laat in de middag tot een akkoord met SD Eibar over de transfer van ‘Cucu’. De speler van Barcelona B wordt voor één seizoen verhuurd aan Eibar. De club uit de Liga betaalt het volledige salaris van de vleugelverdediger en heeft bovendien een optie tot koop.

Cucurella speelde in twee seizoenen 54 wedstrijden voor Barcelona B. In oktober 2017 debuteerde de vleugelverdediger in het eerste elftal van Barcelona tijdens het Copa-duel met Murcia. In de voorbereiding op het huidige seizoen mocht Cucurella zich bewijzen tijdens de trip naar de Verenigde Staten. Al snel bleek Miranda de voorkeur te krijgen boven ‘Cucu’, waardoor de Catalanen er voor gekozen hebben om de verdediger ervaring op te laten doen in de Liga.

Barcelona B haalt Uruguayaanse sloper van Boston River

LOL! Ajax negeert topclubs op ‘deadlineday’ met komische video