in ,

Enrique: “Leo moet altijd de bal hebben”

FC Barcelona wist zondag nipt te winnen van Sevilla, het werd uiteindelijk 2-1 voor de Catalaanse club door doelpunten van Messi en Suarez. Enrique was na afloop van het duel erg tevreden over de uiterst zware overwinning. 

“Ik vond het een geweldige wedstrijd, tussen twee aanvallende teams die risico’s namen om te winnen. Uiteindelijk zorgden we ervoor dat we wonnen, dus ik ben blij met mijn spelers”, zei Enrique tijdens de persconferentie na afloop van het duel. “Voordat we achterkwamen hadden we al wat kansen. Suarez en Neymar waren bijvoorbeeld ongelukkig in de afwerking. We wisten dat het een lastige wedstrijd zou worden tegen een rivaal die altijd kansen creëert, maar we hadden de wedstrijd al eerder dood moeten maken.”

Enrique had genoeg lof voor Lionel Messi, die met één doelpunt en een assist zorgde voor de overwinning: “Leo heeft de capaciteiten om te lezen wat er overal op het veld gaande is en daarnaast kan hij ook nog overal spelen. Er is niemand die je met hem kan vergelijken”, aldus de tevreden coach. ”Wij willen hem zoveel mogelijk aan de bal hebben, hij was geweldig tegen Sevilla.”

 

Samenvatting | Sevilla – FC Barcelona (1-2)

Neymar moet zich toch melden bij de rechter