in

Enrique: ”De beste selectie sinds ik bij Barcelona ben”

FC Barcelona is nog altijd niet klaar op de transfermarkt. Dat bevestigde Luis Enrique dinsdag tijdens de persconferentie voorafgaand aan de Gamper Cup in Camp Nou. De coach verwacht ook dat Barcelona nog afscheid gaat nemen van één of twee spelers.

De coach van Barcelona zag een scala aan spelers vertrekken deze zomer, maar haalde inmiddels ook al een aantal spelers in huis. Toch verwacht de coach dat de club zich nog gaat versterken. ”Wij zijn altijd in voor mooie kansen”, zei de coach tijdens de persconferentie. ”Ik wil me nog graag versterken. Als we iets vinden dat we goed vinden dan zou het kunnen dat we ons nog gaan versterken.”

Barcelona is nog altijd op zoek naar een versterking voor de aanval. De club hoopt deze week rond te komen met vervanger voor aanvalstrio ‘MSN’. De club nam deze zomer al afscheid van Marc Bartra (Borussia Dortmund), Adriano (Besiktas), Alen Halilovic (Hamburger SV), Martin Montoya (Valencia) en Thomas Vermaelen (AS Roma). ”De transfermarkt is nog open. Er kunnen in de komende weken nog spelers vertrekken en komen”, aldus de coach over de transfers. Een ding weet Luis Enrique zeker: ”Dit is de beste selectie die ik ooit bij Barcelona gehad heb. Het is een complete selectie.”

Afsluitende training voorafgaand aan Gamper Cup

‘Bartomeu heeft Cúles voor de gek gehouden’