in ,

El Clásico in gevaar voor Neymar na domme actie

https://pbs.twimg.com/media/C866jh2XoAAykZY.jpg:large

Neymar Jr. kan wel eens heel zwaar gestraft worden voor zijn rode kaart die hij zaterdagavond ontving tijdens het duel met Malaga (2-0). De Braziliaan ontving tijdens dat duel twee gele kaarten en moest vertrekken met rood. Een rode kaart die behoorlijke gevolgen kan hebben.

Arbiter Gil Manzano stuurde Neymar zaterdag tijdens het duel met Malaga met twee keer geel van het veld. De Braziliaan kreeg zijn eerste kaart, omdat hij te lang voor de bal bleef staan terwijl het een vrije trap voor Malaga was. In de tweede helft stapte Neymar te hard door op zijn tegenstander en kreeg hij zijn tweede gele kaart.

Media preview

In het rapport van de wedstrijd blijkt echter dat Neymar na het wegsturen een sarcastisch applausje overhad voor de vierde man na de rode kaart. En die notitie kan Neymar duur komen te staan. Normaal zou Neymar namelijk één wedstrijd schorsing krijgen voor de twee gele kaarten, maar het gebaar richting de vierde man kan ervoor zorgen dat Neymar een extra wedstrijd wordt geschorst. Dat zou betekenen dat Neymar het duel op zondag 23 april tegen Real Madrid ook moet missen.

Zwak Barcelona profiteert niet van misstap Real Madrid

Samenvatting | Malaga – FC Barcelona (2-0)