in ,

Directeur Betis bevestigt interesse Barça in Ceballos

FC Barcelona wil deze zomer graag de selectie versterken en Dani Ceballos is zeker één van de opties voor de club. Barça is alleen niet de enige club die hem wil aantrekken, ook Real Madrid en Juventus zijn geïnteresseerd. 

Dani Ceballos is momenteel erg ‘hot’ op de transfermarkt, maar volgens COPE Utrera is Barcelona de grootste kanshebber om hem aan de selectie toe te voegen. Volgens de krant is Barcelona dicht bij een akkoord met het grote Spaanse talent. Een paar dagen geleden was Real Madrid dit nog en zij doen er ook alles aan om alsnog de winnaar te worden van de transferstrijd. Real Madrid zal maandagavond om tafel gaan met Betis en zou maar liefst 20 miljoen euro willen betalen. Ceballos heeft slechts een clausule van 15 miljoen euro, wat ook het maximum is dat Barcelona wil betalen.

Ceballos speelde een goed toernooi met Spanje onder 21 en werd zelfs verkozen tot beste speler van het EK, ondanks de nederlaag in de finale. Hij gaat deze week met zijn club en zaakwaarnemer om tafel zitten om te praten over zijn toekomst. Zijn mogelijke vervanger heeft Real Betis al binnen, de club presenteerde Cristian Tello maandag namelijk als nieuwe speler. Tijdens de presentatie van Tello werd de sportief-directeur van Betis, Serra Ferrer, gevraagd over Ceballos. “Tijdens de onderhandelingen met Barcelona over Tello vroegen ze wat ik van Ceballos vond. Ik ben eerlijk tegen ze geweest en gezegd wat ik hem vond. Wij willen dat Dani bij ons blijft. Clubs zouden hem een jaar willen verhuren aan ons, maar wij willen dat hij nog veel langer blijft bij deze club”, aldus de voorzitter. Ferrer is in het verleden onderdeel geweest van de technische staf van Barcelona en heeft nog steeds een goede relatie met de club.

Binnenkort zal er waarschijnlijk meer duidelijk worden over de toekomst van Ceballos. Hij heeft in ieder geval niets te klagen over interesse. De topclubs staan in de rij voor hem. Barcelona en Real Madrid zijn niet de enige clubs, ook Juventus en Atletico Madrid hebben interesse in Dani Ceballos.

Everton strikt voormalig Barça speler als vervanger Deulofeu

‘Verratti deze week in gesprek met PSG’