in

Dilemma voor Barcelona: Doelmannen eisen basisplaats

FC Barcelona zou deze maand nog wel eens afscheid kunnen gaan nemen van één van hun doelmannen. Marc-André Ter Stegen en Claudio Bravo keerden deze week terug van vakantie en moeten komende maand gaan strijden om een basisplaats. 

De Spaanse sportkrant Mundo Deportivo weet dinsdag echter te melden dat de twee willen weten waar ze aan toe zijn komend seizoen. Ter Stegen zou met Gerd vom Bruch, zijn zaakwaarnemer, dinsdag in gesprek zijn gegaan met de club over zijn rol binnen het team en zou daarbij gemeld hebben dat hij meerdere aanbiedingen op tafel heeft liggen, waaronder Manchester City.

De Duitser moest de afgelopen seizoenen genoegen nemen met een plek op de bank en speelde alleen de Champions League en de beker. Dat wil de jonge doelman niet nog een jaar en eist daarom een basisplaats. Mocht Luis Enrique hem niet opstellen dan zou de doelman wel eens een transfer kunnen gaan forceren.

Claudio Bravo kijkt voorlopig aan hoe de gesprekken tussen beide partijen lopen. Mocht Luis Enrique daadwerkelijk de voorkeur geven aan Ter Stegen, dan zou Claudio Bravo op zijn beurt wel eens kunnen gaan vertrekken. Ook hij heeft meerdere aanbiedingen, waaronder Manchester City.

Rivaldo: ”Neymar gaat de beste van de wereld worden”

Xavi staat jacht af om vluchtelingenorganisatie te helpen