in

Debutant Barcelona: ”Ik was een beetje zenuwachtig”

De 21-jarige Marlon Santos maakte zondag tegen Las Palmas zijn debuut voor FC Barcelona in de Liga. De verdediger van Barcelona B was enorm blij met zijn aandeel, maar bekende na het duel wel een beetje zenuwachtig te zijn geweest.

”Ik was voor het duel wel een beetje zenuwachtig”, zei het Braziliaanse talent na afloop van het duel. ”Uiteindelijk kreeg ik mijn zenuwen onder controle.” De verdediger werd in de Spaanse media geprezen voor zijn zeer goede optreden in deze periode van het seizoen. ”Ik werk iedere week enorm hard en ik was er klaar voor om minuten te gaan maken.”

Marlon hoopt dat Barcelona aan het eind van het seizoen alsnog met de titel naar huis gaat. ”We gaan ervoor om ook de laatste wedstrijd van het seizoen te winnen”, zei Marlon tot slot. ”Hopelijk morst Real Madrid nog een aantal punten, maar wij moeten zelf hard blijven werken.”

Iniesta

Ook Andrés Iniesta was enorm blij met de prestatie van Marlon. ”Ik wil Marlon feliciteren met zijn debuut in het eerste elftal. Het is nooit makkelijk om tijdens uitwedstrijden te debuteren. En al helemaal niet in deze periode.”

Samenvatting | Las Palmas – FC Barcelona (1-4)

Mascherano loopt hamstringblessure op