in

Cillessen terug in wedstrijdselectie Barcelona

Jasper Cillessen Barcelona

FC Barcelona heeft Jasper Cillessen terug voor de topper in de Liga. De doelman is zaterdag weer inzetbaar voor de koploper van de Liga als het Atletico Madrid, de nummer twee van de competitie, op bezoek krijgt. De ploeg van Ernesto Valverde kan bij een overwinning een grote stap zetten richting de landstitel.

jasper Cillessen raakte na de interlandperiode geblesseerd aan zijn heup was de afgelopen duels niet inzetbaar. De Nederlandse doelman kreeg vrijdag groen licht van de medische staf.

Ernesto Valverde moet het zaterdag tegen Atletico Madrid nog wel zonder Ousmane Dembélé doen. De aanvaller is nog altijd niet hersteld van zijn blessure. Het is de vraag of de Fransman komende week wel inzetbaar is in de Champions League.

Verder moet Barcelona het zonder de in vorm verkerende Arturo Vidal doen. De middenvelder kreeg deze week, in het midweekse programma tegen Villarreal een gele kaart en is daarmee geschorst voor het duel in Camp Nou. Verder verwacht de Spaanse media de gebruikelijke elf namen tegen de nummer twee van de Liga. Bij een overwinning van de Catalanen wordt het verschil tussen beide clubs 11 punten.

Selectie:

https://twitter.com/FCBarcelona_cat/status/1114225464502116353

REWIND | Lionel Messi maakt einde aan titelaspiraties Atlético (4-3-2018)

Ilaix FC Barcelona

16-jarige A-junior van Barcelona krijgt clausule van 100 miljoen euro