in

Cillessen is reserverol zat en aast op vertrek: “Hoop op een nieuwe club”

Jasper Cillessen hoopt op nieuwe club

FC Barcelona zal in de zomer zeer waarschijnlijk op zoek moeten naar een nieuwe reservedoelman. Na afloop van de kampioenswedstrijd tegen Levante bevestigde Jasper Cillessen tegenover de camera’s van Ziggo Sport dat hij wil vertrekken.

Cillessen maakte in de nazomer van 2016 de overstap van Ajax naar Barcelona. Op dat moment was Marc-André Ter Stegen al de onbetwiste eerste doelman van de Catalanen. Cillessen is er niet in geslaagd de concurrentiestrijd met de Duitser te winnen en staat alleen onder de lat in de Copa del Rey en wedstrijden die eigenlijk nergens meer over gaan.

Natuurlijk is de Nederlander niet tevreden met zijn reserverol. Daar lijkt komende zomer dus verandering in te komen, als hij op zoek gaat naar een nieuwe club. “Eerst ga ik lekker op vakantie en dan hoop ik dat ik een mooie nieuwe club heb om te spelen”, aldus Cillessen.

Cillessen zal zich eerst nog moeten richten op de laatste loodjes met Barcelona. Als ’beker-keeper’ hoopt hij een nieuwe Copa del Rey in de wacht te slepen. Dat moet dan gebeuren op 25 mei, als Valencia de tegenstander is in de finale.

FC Barcelona Femeni Champions League

LIVE | FC Barcelona Femeni – Bayern München

Martens en Femení schrijven historie met finaleplaats in Champions League!