in

Cillessen en Suarez vanwege blessures niet mee naar Eindhoven

Ernesto Valverde kreeg deze week vervelend nieuws te horen toen duidelijk werd dat Rafinha mogelijk maanden uit de roulatie is vanwege een knieblessure. Bovendien is Sergi Roberto ook nog eens enkele weken uit de roulatie. En ook in de Champions League tegen PSV zal Valverde opnieuw moeten gaan puzzelen. 

De coach laat voor het duel in Eindhoven namelijk Jasper Cillessen, Arthur Melo en Luis Suarez achter in Barcelona. Ook zij hielden aan het duel met Atletico Madrid een blessure over. Suarez krijgt therapie aan een geblesseerde knie en staat zo’n twee weken aan de kant. Cillessen liep in Madrid, tijdens de warming-up, een spierblessure op en is daarmee ook twee weken uitgeschakeld. Tot slot mist Valverde ook Arthur Melo tegen PSV. De Braziliaan liep ook een spierblessure op. Hoelang de middenvelder uit de roulatie is, is nog niet bekend.

Er was ook goed nieuws voor FC Barcelona. Ivan Rakitic en Philippe Coutinho werden weer aan de selectie toegevoegd. Zij kregen beide maandag groen licht van de medische staf. FC Barcelona speelt woensdagavond om 21.00 uur in Eindhoven tegen PSV.

Rafinha FC Barcelona

Problemen voor Valverde: Roberto weken uitgeschakeld, Rafinha mogelijk maanden

Pique boete

Pique krijgt boete van 48.000 euro voor rijden zonder punten