in ,

Catalunya Radio: Barça onderhandelt met Valencia over sensationele transfer

Twee dagen voor de return van de Spaanse Supercup lijkt FC Barcelona nog een grote slag te gaan slaan op de transfermarkt. De Catalanen willen zich namelijk nog versterken met een aanvaller, maar daar gaat mogelijk ook een doelman bij komen.

Catalunya Radio weet maandagavond te melden dat de Catalanen ook in gesprek zijn met Diego Alves, de doelman van Valencia. Volgens de Spaanse media gaat Barcelona na de Spaanse Supercup afscheid nemen van Claudio Bravo. Barcelona zou inmiddels een akkoord hebben met Manchester City over een transfer. De Spaanse media verwacht dat de Engelse club zo’n 20 miljoen euro voor Bravo gaat betalen.

De transfer van Diego Alves moet volgens de radiozender onderdeel worden van een veel grotere transfer. De Catalanen willen namelijk een dubbelslag slaan samen met Paco Alcacer en willen voor het totale pakket zo’n 45 miljoen euro betalen. In ruil daarvoor biedt Barcelona ook Munir en Samper aan bij Valencia.

Barcelona hoopt in de komende uren tot een akkoord te komen zodat de club voor de start van de competitie, zaterdag, het grote nieuws wereldkundig kan maken.

Barcelona herstelt na belangrijke overwinning in Sevilla

Enrique mist Neymar en Rafinha tijdens competitiestart