BarçaSource
Meer dan alleen nieuws over FC Barcelona

‘Benfica wil Barça verlossen van miskoop’

Het Portugese Benfica houdt de diensten van Douglas nauwkeurig in de gaten. De rechtsback van FC Barcelona komt niet voor in de plannen van Ernesto Valverde en werd direct na zijn komst in 2014 al gezien als miskoop. Benfica verkocht hun rechtsback Nelson Semedo eerder al aan de Catalanen en volgens de Portugese krant Ojogo zou Benfica als vervanger Douglas willen losweken bij Barcelona. 

De 26-jarige Douglas Pereira is momenteel met zijn ploeggenoten van FC Barcelona in de Verenigde Staten om daar voor te bereiden op het nieuwe seizoen. Douglas traint mee, maar kwam evenals ploeggenoten Vermaelen en Munir niet aan spelen toe in de wedstrijd tegen Juventus die met 2-1 gewonnen werd.

Op de nacht van woensdag op donderdag zal FC Barcelona het opnemen tegen Manchester United. De kans dat Ernesto Valverde hem dan wel minuten geeft, lijkt nihil.

Douglas Pereira speelde afgelopen seizoen op leenbasis bij Sporting Gijon. Hij kwam bij die ploeg tot 21 wedstrijden, waarvan 20 als basisspeler. Douglas wist bij Gijon 3 keer te scoren.

FC Barcelona Voetbal Kleding Officiële FC Barcelona kleding vind je op Voetbalshop.nl!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.