BarçaSource
Meer dan alleen nieuws over FC Barcelona

‘Barcelona wil transfer Braziliaans talent in februari afronden’

Een delegatie van FC Barcelona reist in de komende weken af naar Porto Alegre om de transfer van het Braziliaanse talent Arthur af te ronden. De middenvelder van Gremio heeft inmiddels een akkoord met de Catalaanse club bereikt, maar de clubs hopen  in februari de transfer  volledig af te ronden.

Andre Cury, de onderhandelaar van FC Barcelona in Brazilië,  gaat volgens het Braziliaans UOL Esporte nog deze maand met Gremio om tafel om de details van transfer van Arthur naar FC Barcelona af te ronden. afgelopen jaar bereikte Arthur al een akkoord met de Catalaanse club, maar tijdens een ontmoeting later deze maand moeten  Gremio en Barcelona tot een akkoord komen.

Gremio, dat voor 60% eigenaar is van de talentvolle middenvelder, liet zelf ook al weten in onderhandeling te zijn met FC Barcelona. De voorzitter van de club liet toen  weten dat Gremio en Barcelona in gesprek zijn, maar dat Arthur de komende maanden nog bij de Braziliaanse club blijft. Arthur, die nog een contract tot de zomer van 2021 heeft, lijkt bij een transfer naar Barcelona pas in 2019  naar de Catalaanse hoofdstad te vertrekken.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.