BarçaSource
Meer dan alleen nieuws over FC Barcelona

‘Barcelona wil snel met Umtiti om tafel voor contractverlenging’

Hoewel Samuel Umtiti nog een contract tot de zomer van 2021 heeft bij FC Barcelona, moeten de Catalanen op korte termijn om tafel met de verdediger om grote schade te voorkomen. De Fransman staat namelijk in de belangstelling van veel Europese clubs en met een afkoopsom van 60 miljoen euro is Umtiti een zeer interessante optie.

Daarom heeft FC Barcelona inmiddels contact gezocht met Samuel Umtiti’s zaakwaarnemer om zo snel mogelijk een nieuw contract aan te bieden. Beide partijen spraken voor de interlandperiode al met elkaar, maar kwamen toen niet tot een akkoord, zo weet het Spaanse Mundo Deportivo.

Voor FC Barcelona is de contractverlenging van Samuel Umtiti een prioriteit.  Daarom zullen Barcelona en Umtiti’s zaakwaarnemer in de komende dagen wederom in onderhandeling gaan.  De club weet dat Umtiti een van waarde is voor Barcelona en zal daarom met een veel beter aanbod komen.

Voor Barcelona helpt het enorm dat Umtiti het naar zijn zin heeft in Barcelona. De speler is een vaste waarde en ligt goed in de groep. Met de mogelijke komst van  Antoine Griezmann haalt Barcelona bovendien een goede vriend van Umtiti in huis.  Voor De Fransman een extra reden om zijn contract bij de Catalanen te verlengen.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.