in

‘Barcelona wil opnieuw deal sluiten met Real Betis’

Karbownik

FC Barcelona en Real Betis werkten de laatste jaren al vaak samen. Verschillende spelers vertrokken vanuit Camp Nou naar de club uit Sevilla, maar er zijn ook spelers die de afgelopen jaren de omgekeerde weg bewandelde. Komende zomer hoopt FC Barcelona opnieuw een deal te kunnen sluiten met Real Betis, zo weet Mundo Deportivo.

De Catalanen hebben namelijk hun oog laten vallen op Michal Karbownik van Wisla Krakau. De club is de afgelopen weken in verband gebracht met een aantal opties voor de linksback-positie aangezien Quique Setien de concurrentie voor Jordi Alba wil vergroten.

De Poolse jeugdinternational, die ook op het middenveld kan spelen, is op de radar van Barcelona verschenen nadat de club Aleksander Buksa, ook van Wisla, aan het scouten was. Naast FC Barcelona hebben ook Tottenham Hotspur, Real Betis en andere Europese clubs interesse in de talentvolle verdediger.

Voor FC Barcelona kan de interesse van Real Betis een gunstige situatie zijn. De club zou Karbownik namelijk eerst een jaar willen stallen bij een andere Spaanse club. Om die reden zou Barcelona opnieuw willen gaan samenwerken met Real Betis, zoals beide clubs afgelopen jaar al deden bij de transfer van Emerson. Het Poolse talent moet zo’n 10 miljoen euro kosten.

Ronald Koeman stabiel na opname in ziekenhuis

Corona FC Barcelona

Selectie Barcelona hervat training na coronatest