in ,

Barcelona wil haast maken met transfer Cillessen

Niet Ajax, maar FC Barcelona is degene die de transfer van Jasper Cillessen wil versnellen. De Amsterdammers hopen woensdag, tijdens de Champions League, nog een beroep te kunnen doen op Cillessen, maar Barcelona wil dat juist voorkomen. Dat meldt Mundo Deportivo zondag.

FC Barcelona en Ajax kwamen eerder deze week al tot een akkoord over de transfer van Cillessen. De doelman gaat voor een vast bedrag van 13 miljoen euro naar Barcelona. Ook Cillessen zelf kwam al tot een akkoord met de Catalanen. Echter zijn beide clubs het nog niet eens wanneer de transfer moet plaatsvinden.

Ajax hoopt Cillessen namelijk woensdag nog in te kunnen zetten tijdens de Champions League. De ploeg van trainer Peter Bosz speelt dan namelijk de belangrijke wedstrijd tegen Rostov. Echter lijkt de kans klein dat Cillessen aan de aftrap zal verschijnen.

De Catalanen willen Cillessen namelijk voor het duel in Barcelona hebben. Dit uit voorzorg voor blessures. Een andere reden is dat Barcelona verzekerd wil zijn van een doelman bij vertrek van Claudio Bravo. De club is er namelijk niet zeker van de Ter Stegen komende week zeker inzetbaar is.

Neymar viert gouden medaille met ex-vriendin

FC Barcelona herstelt na competitiestart