in ,

‘Barcelona werd nooit serieus voor Theo Hernández’

Real Madrid lijkt maandag een grote slag te hebben geslagen voor het komende seizoen. Theo Hernández heeft volgens de Spaanse media maandag de medische keuring doorstaan bij Real Madrid. De talentvolle vleugelverdediger van Atletico Madrid lijkt daarmee definitief te gaan vertrekken naar de concurrent. Real Madrid troeft daarmee ook FC Barcelona af, dat ook interesse zou hebben. Echter blijkt dat anders te liggen.

Volgens de Spaanse sportkrant Marca is Barcelona in de afgelopen weken juist helemaal niet in de markt geweest voor Theo. De krant beweert, anders dan de andere Spaanse media, dat de Catalanen niet geprobeerd hebben om de talentvolle verdediger van Atletico Madrid over te nemen. De club heeft namelijk gewoon Jordi Alba en Lucas Digne voor die positie onder contract staan.

Barcelona zou juist voor de andere vleugel op zoek zijn naar een verdediger. Barcelona heeft voor die positie Sergi Roberto voor nood omgetoverd tot een vleugelverdediger. De Catalanen zijn na het vertrek van Dani Alves al op zoek naar een passende vervanger voor die positie.

Xavi Simons Barcelona

Nieuwe stap in carrière Xavi Simons

Foto’s FC Barcelona trainingsshirts 2017/18 lekken uit