in

Barcelona verdient na half jaar tonnen aan 16-jarig talent

Barry

FC Barcelona versterkte zich afgelopen zomer met Louie Barry. Het grote Engelse talent kwam over van West Bromwich Albion, maar na een half seizoen vertrekt de spits alweer bij Barcelona voor een nieuw avontuur bij Aston Villa. Barcelona houdt tonnen over aan de deal.

Louie Barry maakte afgelopen zomer de overstap naar FC Barcelona. Het 16-jarige talent werd gezien als één van de veel belovende spitsen van het Engelse voetbal. Afgelopen zomer eindigde het contract van Barry bij West Bromwich en betaalde Barcelona de opleidingsvergoeding van 261.000 euro. Barry tekende voor tot de zomer van 2022 en sloot zich aan bij de Juvenil A van de Catalaanse club.

Kassa voor FC Barcelona

Ruim een half jaar later laat FC Barcelona het Engelse talent alweer vertrekken. De spits speelde in het half jaar zeven wedstrijden in de competitie en scoorde slechts 2 keer. Voor FC Barcelona vielen de prestaties dusdanig tegen dat Barry in januari op zoek mocht naar een andere club.

https://twitter.com/blazers_on_fire/status/1220428536231747584

In Aston Villa heeft Barry zijn nieuwe club gevonden. De Engelse club maakt ruim 1 miljoen euro over aan FC Barcelona. Barry kwam als een veelbelovende aanvaller, maar vertrekt zonder op te hebben gevallen bij de club. De Catalanen houden echter 787.000 euro over aan het half jaartje van de Engelsman.

Antoine Griezmann vs UD Ibiza

Samenvatting | UD Ibiza – FC Barcelona (1-2)

Copa del Rey | FC Barcelona - Leganés

Leganés voor achtste finale Copa del Rey naar Camp Nou