BarçaSource
Meer dan alleen nieuws over FC Barcelona

Barcelona start voorbereiding op Atletico Madrid zonder Messi en Suarez

FC Barcelona is begonnen aan de voorbereiding op het duel met Atletico Madrid. Tijdens de hersteltraining ontbraken Messi en Suarez.

De spelers van FC Barcelona krijgen niet de rust  waarop zij gehoopt hadden. De Catalanen hebben een dag minder rust dan Atletico Madrid en stonden daarom vrijdag gewoon op het trainingsveld. Na het gelijke spel tegen Las Palmas (1-1) begon Valverde met een hersteltraining. Lionel Messi en Luis Suarez ontbraken tijdens die training.  Zij bleven in de gym.

Voor FC Barcelona staat er zondag een cruciale wedstrijd  op het programma in de Liga. De Catalanen nemen het namelijk op tegen Atletico Madrid, de nummer twee van de Liga. Bij een nederlaag maakt FC Barcelona de competitie weer een stuk spannender, want de Madrilenen kunnen terugkomen op twee punten achterstand.

Vrijdag bleven Lionel Messi en Luis Suarez in de gym om volledig te kunnen herstellen van het duel met Las Palmas. Ernesto Valverde kon wel gewoon een beroep doen op Gerard Pique. En ook Jordi Alba, die afgelopen donderdag nog achterbleef in  Barcelona.

Barcelona en Atletico Madrid treffen elkaar komende zondag om 16.15 uur in Camp Nou.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.