in

Barcelona stalt vleugelaanvaller bij Watford

Gerard Deulofeu vertrekt na ruim een half jaar alweer bij FC Barcelona.  De Spaanse sportkrant Sport weet maandag te melden dat  de vleugelaanvaller  maandagmiddag een contract heeft getekend bij de Premier League-club Watford. Deulofeu wordt tot het eind van het seizoen gehuurd van FC Barcelona.

Ginés Carvajal, de zaakwaarnemer van Deulofeu,  heeft vanmiddag in het Hotel Princesa Sofía een ontmoeting gehad met de directeur van Watford.  Ook vertegenwoordigers van FC Barcelona waren bij dat gesprek aanwezig.  Tijdens de ontmoeting is een deal gesloten voor de rest van het seizoen.  Watford heeft geen optie tot koop in de deal op kunnen nemen.

Deulofeu vertrekt mogelijk maandagavond al naar  Engeland. De vleugelaanvaller ondergaat mogelijk dinsdag al de medische keuring en kan dan direct met Watford meetrainen. Mocht alles lopen zoals gepland dan kan Deulofeu mogelijk woensdag voor Watford debuteren in de Premier League. De Engelse club neemt het dan op tegen Stoke City.

Update 29-01-2018, 22.12 uur:

FC Barcelona heeft via officiële kanalen de transfer van Gerard Deulofeu naar Watford aangekondigd. Watford neemt het volledige salaris van Deulofeu over. Daarnaast kan hij in aanmerking komen voor nog eens één miljoen aan salaris. Barcelona heeft geen optie tot koop aan de deal toegevoegd.

Barcelona B huurt talent van Villarreal

Samenvatting | FC Barcelona B – Granada CF (3-0)