in

Barcelona slaat opnieuw toe en haalt ‘nieuwe Dani Alves’ naar Camp Nou

Na de komst van Murillo en Kevin-Prince Boateng en het vastleggen van Todibo en De Jong voor komende zomer, leek Barcelona klaar te zijn op de transfermarkt. Maar niets is minder waar, want de Catalanen hebben op de laatste dag nog maar eens toegeslagen.
Emerson Aparecida Leite de Souza Junior, kortweg Emerson, maakt namelijk op 1 juli 2019 de overstap naar FC Barcelona. Tot die tijd wordt de verdediger door Atletico Mineiro verhuurd aan Real Betis.

De afgelopen dagen werd er flink over Emerson geschreven in de Spaanse kranten. Barcelona zou samen met Real Betis een nieuwe rechtsback uit Brazilië aantrekken, maar Barcelona maakte donderdagavond bekend dat zij het 20-jarige talent zelf aantrekken. Echter wordt Emerson tot het einde van het seizoen verhuurd aan Real Betis.

‘Nieuwe’ Dani Alves

De 20-jarige Emerson komt voor 12 miljoen euro over van Atlético Mineiro, waar hij gezien werd als ‘de nieuwe Dani Alves’. Emerson staat bekend om zijn snelheid en aanvallende intenties. De vleugelverdediger tekent voor vijf seizoen en sluit op 1 juli 2019 aan bij de selectie.

Lionel Messi tijdens de bekerwedstrijd van FC Barcelona tegen Sevilla

Lionel Messi: ‘’Wij zijn Barça, we willen alles winnen’’

Marveil

Barcelona B huurt aanvaller van Getafe