in

Barcelona profiteert minimaal van nederlaag Atletico Madrid

Messi

FC Barcelona heeft zondag maar minimaal geprofiteerd van de nederlaag van Atletico Madrid. Door de nederlaag van Atletico Madrid zaterdag kon FC Barcelona bij een overwinning op Cádiz de achterstand op de koploper terug brengen naar zes punten achterstand, maar dat lieten de Catalanen na. In het eigen Camp Nou werd het 1-1 tegen Cádiz.

Lionel Messi speelde zijn 506ste competitiewedstrijd voor Barcelona en is daarmee de speler van Barça met de meeste competitieoptredens. En met Lionel Messi speelde Barcelona een zeer behouden wedstrijd tegen een zwak Cádiz. De Catalanen domineerden het volledige duel, kregen via Griezmann, Messi en Dembélé ook de nodige kansen, maar een strafschop van Messi zorgde voor het enige doelpunt van Barça.

Frenkie de Jong en Pedri kregen in de eerste helft nog wel de kans om Barcelona op 2-0 en 3-0 te zetten, maar beide doelpunten werden afgekeurd. In de slotfase van het duel kreeg FC Barcelona de deksel op de neus toen Lenglet de fout in ging en een strafschop tegen kreeg. Invaller Alex schoot vanaf 11 meter de 1-1 tegen de touwen, waardoor FC Barcelona zeer kostbare punten verspeeld.

Written by BarçaSource

Ademt FC Barcelona en kan je op alle vragen over het FC Barcelona van NU antwoord geven.

FC Barcelona team

LIVE | FC Barcelona – Cádiz

Sergio Busquets vs Cádiz

Samenvatting | Barcelona krijgt in slotfase tik van Cádiz