BarçaSource
Meer dan alleen nieuws over FC Barcelona

Barcelona moet Coutinho tien dagen missen vanwege spierblessure

Ernesto Valverde zag zondag tegen Getafe alweer de volgende aanvaller uitvallen met een blessure. De coach van FC Barcelona moet het naast de geblesseerde Luis Suarez en Ousmane Dembélé ook tien dagen doen zonder Philippe Coutinho. De Braziliaanse aanvaller viel zondag tegen Getafe uit met een spierblessure in zijn linkerdijbeen.

Voor Ernesto Valverde wordt het in de laatste competitiewedstrijd tegen Eibar nog puzzelen in de voorhoede. De coach kan namelijk niet beschikken over Luis Suarez, Ousmane Dembélé en Philippe Coutinho. Suarez werd deze week geopereerd aan zijn knie en mist het restant van het seizoen. Barcelona hoopt Dembélé in de finale van de Copa del Rey terug te hebben. De Fransman herstelt van een hamstringblessure.

Philippe Coutinho is de laatste aanvaller die met een blessure kampt. De vleugelspeler viel zondag tegen Getafe na ruim een uur voetballen uit met spierblessure. De Braziliaan is ongeveer tien dagen uit de roulatie, zo maakt de club via officiële kanalen weten. Coutinho zou daarmee op tijd fit zijn voor de finale van de Copa del Rey op 25 mei tegen Valencia.

FC Barcelona Voetbal Kleding Officiële FC Barcelona kleding vind je op Voetbalshop.nl!

You might also like