in

Barcelona maakt slechte beurt bij fans: club presenteert Real Madrid-fan

De directie van FC Barcelona heeft woensdag opnieuw een slechte beurt gemaakt bij de fans van de club. Na een moeizame start op de transfermarkt is het geduld bij de fans zo langzamerhand opgeraakt. De club deed daar donderdag een schepje bovenop door James Costos aan te stellen als strategisch adviseur in de Verenigde Staten.

De voormalig ambassadeur van de Verenigde Staten in Spanje en Andorra als de nieuwe adviseur in de VS. Het probleem is echter dat Costos een fan van Real Madrid is. En dat schiet bij de fans van de Catalaanse club in het verkeerde keelgat. De adviseur is op verschillende foto’s te zien in een Real Madrid shirt en was tevens blij met de overwinning van Real Madrid in de Champions League. Of hij daadwerkelijk fan is van de Madrileense club is lastig te ontdekken.

Costos gaat zich in Noord-Amerika bezighouden met de FC Barcelona Foundation, de Barça Innovation Hub en hij gaat werken aan het merk FC Barcelona.

”Costos zal zijn tijd verdelen tussen Los Angeles, New York en Madrid en heeft meerdere keren zijn steun voor FC Barcelona uitgesproken. Vanaf nu zal hij samenwerken met de Club als strategisch adviseur in Amerika”, zo schrijft de club.

https://twitter.com/FCBarcelona/status/885184919714099200?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.voetbalprimeur.nl%2Fnieuws%2F750478%2Fbarcelona-verknalt-het-bij-achterban-nieuwe-adviseur-is-real-madrid-fan.html

https://twitter.com/JamesCostos/status/857351429480218626

Eerste spelers werken medische keuring af

Barcelona werkt eerste training af onder Ernesto Valverde