in

Barcelona komt met statement: We hebben geen akkoord

FC Barcelona ontkent dat het een akkoord heeft met Paris Saint-Germain-middenvelder Adrien Rabiot. Deze week kwam het nieuws naar buiten dat de Catalanen mogelijk een akkoord hebben met de Franse middenvelder, wat in strijd zou zijn met de regels, maar de club laat in een statement weten dat er geen enkele vorm van een akkoord is met de speler.

In het licht van het nieuws dat in Frankrijk verscheen, verklaard FC Barcelona dat er geen inbreuk is geweest op de regels met betrekking tot de ondertekening van PSG-spelers. De enige contacten die er zijn geweest, zijn de contacten in augustus tijdens de transferperiode en afgelopen week. De club laat in het statement weten dat er tijdens beide gesprekken sportmanagers van PSG aanwezig waren. Barcelona bevestigt wel dat de gesprekken gingen over een mogelijke transfer van Adrien Rabiot.

Tot slot ontkent de club op de de clubsite het bestaan van een enige vorm van overeenkomst met Adrien Rabiot. Barcelona mag de in de zomer transfervrije Rabiot pas vanaf 1 januari een contract aanbieden. Spelers voor die tijd benaderen is in strijd met de regels.

Andorra FC Pique

Bedrijf Pique koopt Andorra FC

Barcelona hervat training met Wague en Roberto