in

Barcelona haalt met Vidal opvolger Paulinho in huis

FC Barcelona heeft zich vrijdagavond voor de vijfde keer versterkt in de zomerse transferperiode. De Catalanen halen met Arturo Vidal een opvolger voor de vertrokken Paulinho in huis. Vidal tekent in de komende dagen een contract tot de zomer van 2021.

De Spaanse media wist het al enkele dagen zeker: Arturo Vidal komt naar Barcelona. Vrijdagochtend werd al duidelijk dat de Chileense middenvelder het trainingskamp van Bayern München had verlaten voor een transfer naar Barcelona. Vrijdagavond bracht de Catalaanse club het bericht naar buiten dat Vidal voor de komende drie seizoenen naar Barcelona komt. In de komende dagen zal Vidal zowel gekeurd worden als gepresenteerd.

De club maakte niet bekend voor hoeveel geld Vidal naar Camp Nou komt, maar de Spaanse media is er van overtuigd dat de Catalanen zo’n 20 miljoen euro overmaken aan Bayern München.

Vidal is de tweede versterking van deze vrijdag. De Catalanen versterkten zich vrijdagochtend ook al met de 19-jarige Wagué. Hij speelt komend seizoen voor Barcelona B.

Gerard Pique komt op de fiets naar training FC Barcelona

Video: Skills & doelpunten in het 49ers stadium