in ,

‘Barcelona in gesprek met Duits talent van RB Leipzig’

FC Barcelona wil zich snel versterken met één van de parels uit het Duitse voetbal. Aanvaller Nico Kühn, 17 jaar oud en jeugdspeler sinds 2015 van RasenBallsport Leipzig, staat namelijk nadrukkelijk in de belangstelling van de Catalanen. Volgens de RAC1-journalist Gerard Romero zou er inmiddels contact zijn tussen beide partijen. Kühn Heeft een contract met RB Leipzig tot 2018.

RB Leipzig won in 2015 de strijd om Kühn’s handtekening van onder meer Bayern München en Bayer Leverkusen. Het grote talent maakte in zijn eerste twee jaar indruk bij Leipzig en ook bij de nationale ploeg scoorde hij zes keer in negen interlands. De aanvaller wordt gezien als één van de grootste talenten van Duitsland en zal bij Barcelona voorlopig eerst in Barça B gaan spelen.

Thomas

Naast Kühn is Barcelona voor het B-team op zoek naar nog meer versterking voor komend seizoen. De Catalanen zouden inmiddels ook in gesprek zijn met Branden Thomas (Foto). De 22-jarige Thomas degradeerde dit seizoen met Mallorca naar de Segunda B, de competitie waaruit Barcelona wil promoveren. De aanvaller kende een goed seizoen en maar liefst 10 keer in 38 wedstrijden.

Barça B treft Racing Club in finale play-offs voor promotie

Valverde bezoekt trainingscomplex Barcelona