in ,

‘Barcelona gaat na mislopen Gameiro voor Braziliaans talent’

FC Barcelona heeft momenteel nog weinig geluk bij het vinden van een goede vervanger voor het aanvalstrio ‘MSN’. De Catalanen zagen zaterdag ook Kevin Gameiro voor een andere club kiezen (Atletico Madrid) en daarmee richt Barcelona zich op de Braziliaanse talenten.

Technisch manager Robert Fernandez is inmiddels onderweg naar Brazilië om daar verder te onderhandelen met de clubs. Naast Munir moeten de club ook een alternatief hebben voor de spits positie.

De Catalanen bekeken Gabriel Jesus , Gabigol en Lucas Lima al eerder dit jaar en het lijkt er op dat één van die spelers komend seizoen bij FC Barcelona zal spelen. Echter worden ook Luan (Gremio) en Calleri (Sao Paulo) genoemd als mogelijke opties.  

Gabriel Jesus lijkt momenteel, als we de Engelse kranten mogen geloven, dichterbij een transfer naar Manchester City te zijn. De aanvaller zou inmiddels zelf al een akkoord hebben met de Engelse club. Lucas Lima is een stuk ouder en daarmee ook minder interessant voor de Catalanen.

Gabigol is momenteel misschien wel het dichtstbij een overstap naar Barcelona. De Catalanen hebben een eerste optie op Gabigol en lijken in de komende dagen verder te gaan onderhandelen met Santos. Ook Juventus is in de race voor de 19-jarige Gabigol.

 

VIDEO | Dag 5 op St. George’s Park

Brazilië kiest tijdens de Spelen voor Neymar als aanvoerder