Barcelona Femení zonder grote problemen langs Real Betis

FC Barcelona Femení heeft woensdagavond opnieuw drie punten gepakt in de competitie. De ploeg van trainer Lluis Cortes kende in het Estadi Johan Cruijff weinig moeite met Real Betis: 6-0. Lieke Martens deed de hele wedstrijd mee.

Barcelona Femení kwam ijzersterk uit de startblokken. Na twaalf minuten had de ploeg al een 2-0 voorsprong te pakken door doelpunten van Maria Leon en Alexia Putellas. Er werd dus al vroeg een belangrijk gaatje geslagen met de tegenstander uit Sevilla. In het restant van de eerste helft werd niet meer gescoord.

Maar na rust ging de thuisploeg nog even lekker los. Aitana Bonmati gooide de wedstrijd in de 57e minuut definitief in het slot door de derde Catalaanse treffer te maken. In het laatste half uur deed Barcelona er nog een schepje bovenop met twee treffers van Jennifer Hermoso en een doelpunt van Patri Guijarro. En dat zorgde uiteindelijk voor een prachtige 6-0 overwinning.