in ,

Barcelona Femení versterkt zich met Zwitserse Crnogorcevic

De transferperiode is nog niet begonnen, maar Barcelona Femení heeft al een versterking binnen. De club presenteerde woensdagmiddag de Zwitserse aanvalster Ana Crnogorcevic.

Crnogorevic komt over van het Amerikaanse Portland Timbers. De international van Zwitserland heeft bij Barcelona een contract getekend dat loopt tot het einde van het huidige seizoen. In de verbintenis is ook een optie opgenomen om volgend seizoen met elkaar verder te gaan.

Crnogorevic laat op de website van Barcelona weten dat ze erg blij is met haar nieuwe club. “Het was een fijn welkom. Het is hier super professioneel, dat heb ik nog maar weinig gezien in het vrouwenvoetbal. Het is een eer om hier te zijn. Barcelona is een geweldige club en ze leveren goed werk om elk jaar beter te worden. 

De aanvalster wil zo snel mogelijk beginnen. “Ik ben erg blij om in de Champions League te gaan spelen. Ik zag Barça aan het einde van vorig seizoen in de finale komen en hopelijk kunnen we dat dit jaar opnieuw bereiken. Ik kijk ernaar uit om minuten te maken!”, besluit een gemotiveerde Crnogorevic.

Ansu Fati krijgt loon naar werken bij FC Barcelona

Video: Messi’s geweldige doelpunt tijdens training