FC Barcelona Femení op weg naar halve finale Champions League

FC Barcelona Femení heeft woensdagavond uitstekende zaken gedaan in de UEFA Women’s Champions League. De eerste kwartfinalewedstrijd tegen het Noorse LSK Kvinner werd met 3-0 gewonnen.

FC Barcelona begon uitstekend aan de wedstrijd. Al in de 3e minuut was het Toni Duggan die de score opende. De spits schoot hard raak na een goede lage voorzet van Marta Torrejon. Twintig minuter later was het weer raak voor de Engelse. Ditmaal werkte ze de bal op aangeven van Lieke Martens behendig in de verre hoek. Nog voor de rust werd het verschil op drie doelpunten gebracht. Mariona Caldentey schoot raak vanaf de strafschopstip.

Na de rust werd er niet meer gescoord. Lieke Martens speelde 77 minuten mee. De return in Noorwegen is volgende week woensdag. De aftrap is dan om 18.30 uur.