in

‘Barcelona en Wolves naderen akkoord over vleugelverdediger’

FC Barcelona is dicht bij de verkoop van Nelson Semedo. De vleugelverdediger kende een zeer ongelukkig jaar bij de Catalanen en stond daarmee op de lijst van spelers die mochten vertrekken. Volgens de Italiaanse journalist Fabrizio Romano is de club dan ook dicht bij een akkoord met Wolverhampton Wanderers voor de verkoop van de Portugees.

Romano laat weten dat de Engelse club een aanbod heeft gedaan dat voldoet aan de eisen van FC Barcelona en dat beide clubs alleen nog over enkele details praten. Semedo zou zelf ook al een akkoord hebben bereikt met de Premier League-club.

Jorge Mendes

Zaakwaarnemer Jorge Mendes zou een zeer belangrijke rol hebben gespeeld tijdens de onderhandelingen. De Portugese multimiljonair deed al meerdere malen zaken met Woverhampton. Zeven van de tien Portugezen bij The Wolves heeft Mendes als zaakwaarnemer.

De verwachting is dat FC Barcelona zo’n 40 miljoen euro voor Semedo gaat ontvangen. Barcelona moet daarmee op zoek naar een vervanger voor de rechtsback-positie. Sergiño Dest van Ajax wordt onder meer genoemd als alternatief voor de snelle Portugees.

What do you think?

Written by BarçaSource

Ademt FC Barcelona en kan je op alle vragen over het FC Barcelona van NU antwoord geven.

Riqui Puig

Puig mag op zoek naar nieuwe club: ”Hij moet vooral spelen”

‘Barcelona moet aanvaller missen tijdens competitiestart’