in ,

Barcelona bevestigt vastleggen talent Pablo Torre tot en met 2026

FC Barcelona heeft een speler binnengehaald met het oog op de toekomst. De 19-jarige Pablo Torre komt deze zomer over van Racing Santander voor ongeveer vijf miljoen euro. De transfersom kan door middel van bonussen nog oplopen tot twintig miljoen euro.

FC Barcelona bevestigde de transfer woensdagmiddag op social media. Het talent heeft een contract tot en met de zomer van 2026 ondertekend in Catalonië. In de verbintenis is een afkoopclausule opgenomen van honderd miljoen euro. Met het vastleggen van de jonge middenvelder heeft Barcelona onder meer Real Madrid afgetroefd.

Torre heeft bij het clubkanaal gereageerd op zijn overstap naar Barcelona. ”Ik ben enorm blij en verheugd met het feit dat ik toe mag treden tot de Barcelona-familie. Iniesta en Xavi waren mijn voorbeelden toen ik nog een kind was. Ik beloof dat ik alles zal geven voor het team.”

https://twitter.com/FCBarcelona_cat/status/1537046511657308162

Barcelona voegt twee krakers toe aan schema voorbereiding

Dani Alves

Dani Alves en FC Barcelona voor tweede keer uit elkaar