in

Barcelona achterna in de Champions League? Dat kan, lees hier hoe!

FC Barcelona wacht enkele prachtige affiches in de groepsfase van de Champions League. Donderdagavond koppelde de loting in Monaco de Catalanen namelijk aan Borussia Dortmund, Internazionale en Slavia Praag. In samenwerking met de Nederlandse Penya Barca Holanda bieden wij jou de kans aan om aanwezig te zijn bij de kraker in Dortmund. Wees er snel bij, want we hebben slechts een gering aantal tickets tot onze beschikking!

Barcelona opent de jacht op de eerste Champions League-zege sinds 2015 met een bezoek aan Borussia Dortmund, de achtvoudig-kampioen van Duitsland. Borussia Dortmund speelt zijn thuiswedstrijden in het Signal Iduna Park. Het stadion van Die Borussen staat bekend als één van de meest sfeervolle in Europa. Daarnaast is het Signal Iduna Park het grootste stadion in Duitsland. Lionel Messi, Antoine Griezmann en Frenkie de Jong in Dortmund. Dat wil jij toch niet missen?

https://twitter.com/BVB/status/1162712002487304197
Het Signal Iduna Park barst tijdens wedstrijden van Borussia Dortmund altijd uit zijn voegen.

Wij kunnen jou daar een handje bij helpen. Jij komt namelijk als trouwe BarcaSource volger in aanmerking voor een bezoek aan de kraker in de groepsfase van de Champions League. Daar moet je echter wel een aantal dingen voor doen. Ten eerste dien je lid te worden van de Nederlandse fanclub, waarmee je veel voordelen hebt in de toekomst. Een lidmaatschap kost slechts €15 per jaar. Meld je nu aan via deze link! Nadat je je hebt ingeschreven voor de fanclub, dien je een mail met jouw aanvraag te sturen naar info@fanclubbarca.nl. In de mail dien je, omdat FC Barcelona dat wil, jouw naam (zoals het op je paspoort staat vermeldt), geboortedatum, paspoortnummer, adres en telefoonnummer te vermelden. Vermeld daarnaast ook dat je namens BarçaSource mailt.

FC Barcelona krijgt slechts een beperkt aantal kaarten toegewezen voor het duel in Duitsland en daarom ben je nooit zeker van kaarten. Door bovenstaande handelingen te verrichten worden je kansen op kaarten echter een stuk groter. De kaarten voor de wedstrijd dien je op persoonlijke titel af te halen in Dortmund. De kaarten zijn niet overdraagbaar, ook niet bij ziekte. Aanmelden voor de wedstrijd kan t/m zondag!

Voorbeschouwing: Barça voor het eerst sinds 2017 weer tegen Osasuna

Ansu Fati

16-jarige Fati scoort eerste doelpunt voor Barcelona